Assortiment

Deurkrukken De Deurkruk heeft heel veel verschillende soorten deurkrukken van modern tot klassiek. U kunt verschillende modellen opzicht meenemen zodat u thuis kunt kiezen welke deurkruk het beste past bij uw interieur.

Raam- en deurbeslag U kunt in dezelfde stijl als uw deurkruk ook uw raam- en andere deurbeslag uitkiezen. Van de modellen uit de showroom hebben wij ook de bijbehorende artikelen..

Meubelgrepen Vele honderden soorten meubelknoppen en grepen vindt u bij ons in de showroom. Voor design kasten tot kinderkamers alle soorten en maten zijn bij ons aanwezig. Mocht u iets zoeken dat wij niet in de showroom hebben vraag het dan even aan onze verkopers want wij kunnen ook nog honderden soorten bestellen voor u.

Brievenbussen Verschillende soorten brievenbussen hangen bij de Deurkruk in de showroom. Op de kleppen van deze brievenbussen kan eventueel uw naam of huisnummer gegraveerd worden.

Naamplaten Verschillende soorten naamplaten hangen bij de Deurkruk in de showroom. Er kunnen ook naamplaten naar eigen ontwerp vervaardigd worden. Heeft u interesse vraag het dan even na aan onze verkopers.

Garderobes Een garderobe op maat nodig? Bij de Deurkruk kan dat voor u geregeld worden. Heeft u een eigen ontwerp dan kan dat ook in het  RVS gemaakt worden. Kom gerust eens kijken naar ons assortiment.

Afval-emmers De grootste collectie afvalemmers uit de regio zuid-holland vind u bij ons op in de showroom.

 

 
Copyright Breur 2014 | Disclaimer